|
|
دانش بیماری شناسی گیاهی، جلد ۱۰، شماره ۲، صفحات ۱۲۸-۱۳۸
|
|
|
| عنوان فارسی |
۱۲. نیازهای غذایی اولیه قارچها برای تولید انبوه در شرایط فرمانتاسیون مایع |
|
| چکیده فارسی مقاله |
جاور س (1400) نیازهای غذایی اولیه قارچها برای تولید انبوه در شرایط فرمانتاسیون مایع. دانش بیماریشناسی گیاهی 10(2): 138-128. Doi: 10.2982/PPS.10.2.128. قارچها فاقد کلروفیل هستند و قادر به فتوسنتز کردن نیستند و انرژی مورد نیاز خود را از تجزیه مواد آلی محیط کسب میکنند. به طور کلی برای تولید صنعتی عوامل زیستی، انتخاب منابع غذایی ارزان قیمت و قابل دسترس اهمیت زیادی دارد. در این مقاله به عمده ترین نیاز غذایی قارچها در شرایط فرمانتاسیون مایع که شامل منابع کربنی، منابع نیتروژن، مواد معدنی و اکسیژن در قارچهای هوازی میباشد پرداخته شده است. منابع کربنی در صنایع فرمانتاسیون مایع را کربوهیدراتها، چربیهای حیوانی، روغنهای گیاهی، هیدروکربنها و الکلها تشکیل میدهند که از این میان، عمدهترین منابع کربنی، کربوهیدراتها میباشند. هشت تا چهارده درصد از وزن خشک قارچها را نیتروژن تشکیل میدهد و برای تامین نیاز قارچها به نیتروژن، تعداد زیادی از ترکیبات معدنی و آلی را میتوان به کار برد. قارچها مانند سایر ریزجانداران برای رشد و متابولیسم سلولی خود به عناصر معدنی مشخصی نیاز دارند. بیشتر قارچهای زیستی که در سطح تجاری تولید و مصرف میشوند از گروه ریزموجودات هوازی و در مواردی، بیهوازی اختیاری هستند. در تولید انبوه قارچهای رشتهای، وجود اکسیژن حلشده کافی برای رشد و هاگزایی مناسب، عاملی مهم و محدود کننده محسوب می شود. |
|
| کلیدواژههای فارسی مقاله |
تخمیر مایع، کربن، نیتروژن |
|
| عنوان انگلیسی |
12. Basic nutritional requirements of fungi for mass production under liquid fermentation conditions |
|
| چکیده انگلیسی مقاله |
Javar S (2021) Basic nutritional requirements of fungi for mass production under liquid fermentation conditions. Plant Pathology Science 10(2):128-138. Doi: 10.2982/PPS.10.2.128. Fungi lack chlorophyll and are not able to photosynthesize and obtain the required energy from the decomposition of organic matter in the environment. In general, for the industrial production of biological agents, the choice of cheap and accessible food sources is very important. In this paper, the main nutritional requirements of fungi in liquid fermentation are discussed, which include carbon sources, nitrogen sources, minerals and oxygen in aerobic fungi. Carbon sources in the liquid fermentation industry are carbohydrates, animal fats, vegetable oils, hydrocarbons and alcohols, of which the major carbon sources are carbohydrates. Eight to fourteen percent of the dry weight of fungi is nitrogen, and a large number of mineral and organic compounds can be used to meet the fungus's need for nitrogen. Fungi, like other microorganisms, need certain minerals for their growth and cellular metabolism. Most commercially produced and consumed biological fungi are aerobic microorganisms and in some cases, facultative anaerobes. In the mass production of filamentous fungi, the presence of sufficient dissolved oxygen is an important and limiting factor for proper growth and sporulation. |
|
| کلیدواژههای انگلیسی مقاله |
Liquid fermentation, Carbon, Nitrogen |
|
| نویسندگان مقاله |
سعیده جاور | SAEEDEH JAVAR Iranian Research Institute of Plant Protection, Agricultural Research, Education and Extension Organization (AREEO), Tehran, Iran مؤسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران
|
|
| نشانی اینترنتی |
http://yujs.yu.ac.ir/pps/browse.php?a_code=A-10-367-1&slc_lang=fa&sid=1 |
| فایل مقاله |
فایلی برای مقاله ذخیره نشده است |
| کد مقاله (doi) |
|
| زبان مقاله منتشر شده |
fa |
| موضوعات مقاله منتشر شده |
تخصصی |
| نوع مقاله منتشر شده |
ترویجی |
|
|
|
برگشت به:
صفحه اول پایگاه |
نسخه مرتبط |
نشریه مرتبط |
فهرست نشریات
|